fbpx
 

Business Lounge

Business Lounge

Download brochure

 

Bekleed jij een functie waardoor je niet via het matchmaking systeem je levenspartner wilt ontmoeten meld je dan nu aan voor de Business Lounge.

Geen matchmaking systeem maar een op een contact met een relatietherapeut voor een diepte-interview aan huis.

De relatietherapeut maakt een dossier aan nadat er een diepte interview heeft plaatsgevonden met elke gast. Het diepte interview is bedoeld om:

Een compleet beeld te krijgen wie de vrijgezelle man of vrouw is;
Waarom hij of zij zich aan heeft aangemeld voor de Business Lounge;
Welke invulling dient een partner te krijgen in je leven en waarom?
Uit te sluiten dat er andere motieven zijn dan een levenspartner te vinden.

De relatietherapeut gaat op basis van de wensen en criteria van de gasten in het bestand op zoek naar de singles die het beste bij elkaar passen. De relatietherapeut heeft de kennis en ervaring in huis om de slagingskans voor een succesvolle date tijdens Successful Single te vergroten.

You only get one chance to make a first impression”

De Business Lounge gasten krijgen voor aanvang van het feest een viergangendiner. Dit diner vindt plaats in het adembenemende “Plein” van het Scheepvaartmuseum waar 800 led lichtjes zorgen voor een prachtige sterrenhemel.
De chef-kok en zijn team bereiden alles tot in de puntjes voor een romantische avond.

Beveiliging is nummer 1

Veiligheid en discretie staat bij ons hoog aangeschreven.

De gasten van de Business Lounge hebben een aparte in en uitgang. Er vindt op geen enkele wijze contact met de gasten van de Main Venue. Dit betekent dat zowel bij het Galadiner als in de Business Lounge buiten de gasten om, niemand met een mobiele telefoon de ruimte in kan. Wij zullen hier streng op toezien. De gegevens van de gasten worden aan niemand prijsgegeven. Zij worden volledig afgeschermd van de andere gasten.

Meld je nu aan