fbpx
 

masterclass

Succes in de Liefde door je Kwetsbaar op te
stellen en Persoonlijke Groei te versterken.

Masterclass Successful Single

30 maart
MirrorCentre Amsterdam

 

 

Met trots kondigen we de eerste Masterclass Successful Single aan.

Met trots kondigen we de eerste Masterclass Successful Single aan.

Succes in de liefde door je kwetsbaar op te stellen en persoonlijke groei te versterken. Dat is het thema van de eerste Masterclass Successful Single op 30 maart in het MirrorCentre Amsterdam.

 

Tijdens de masterclass zullen er 3 succesvolle power vrouwen spreken.

Het aantal succesvolle vrouwen in Nederland neemt alleen maar toe en dat is een goede ontwikkeling. Als je succes in het leven hebt maar niet in de liefde dan kan er sprake zijn van disbalans.  Vele mannen en vrouwen die doelen najagen en realiseren zullen zich hierin herkennen.

 

Bij de masterclass leer je:

  • Hoe je liefde kan inzetten als (tool) om de vrouw of man aan te trekken die fysiek, mentaal en geestelijk op een niveau met jou zit.
  • Hoe jij je kwetsbaar kan opstellen zonder angst te hebben voor mogelijke gevolgen.
  • Hoe je persoonlijke groei kan versterken
  • Te kiezen voor JE ZELF
  • Loslaten is groeien

Masterclass programma

Ticketprijs €175,-

 

 

12.00 uur – 12.30 uur inloop. 

12.30  uur –  12.45 uur introductie 

12.45  uur – 13.45 uur spreker 

13.45 uur  – 14.00 uur spreker 

14.00 uur  – 15.00 uur break  

15.00 uur  – 16.00 uur spreker  

16.00 uur – 18.00 uur Successful Single netwerk borrel voor de liefde

Successful Single netwerk borrel voor de liefde

 

Bij een normale netwerkborrel zoeken mensen verbinding met elkaar als ze in hetzelfde werkveld of branche zitten. Hier ontstaan nieuwe zakelijke deals uit en nieuwe werkgevers en werknemers. De netwerkborrel die wij organiseren brengen mensen verbinding met elkaar omdat ze op dezelfde frequentie zitten qua gevoel en beleving. Hierdoor ontstaan er nieuwe vriendschappen en mogelijk ook mooie relaties.

Paulien Timmer

Paulien Timmer is schrijver, spreker, lovestyle blogger en mindsetcoach. Paulien wordt regelmatig gevraagd als relatiedeskunidge of huwelijksdeskundige bij radio en tv-programma’s waaronder Editie NL, Shownieuws, RTL nieuws etc. Met haar visie en kennis die zij in de laatste jaren heeft opgebouwd slaat zij een brug voor mensen die graag de overkant willen bereiken maar niet weten hoe. De essentie van Paulien is om mensen hun ware geluk te vinden. Het ware geluk zit namelijk niet ver, hij zit binnen in jou. Hoe je daar komt? Door heel goed te luisteren naar jezelf. Want daar begint liefde die je uiteindelijk met een partner mag delen. Ga mee met Paulien op reis tijdens de masterclass op 30 maart. De reis die leidt naar kracht, groei en zelfreflectie!

Susan Smit

In het rijtje van succesvolle vrouwelijke spreeksters mocht Susan Smit niet ontbreken. Ze is een succesvol boekenschrijfster. Daarnaast schrijft ze wekelijks columns voor bekende tijdschriften en is ze iedere vrijdag te zien in het tv-programma Vijf uur Live. Susan kan jullie vertellen hoe succesvol in het leven parallel kan lopen met succes in de liefde.

Spiritualiteit en Susan zijn nauw met elkaar verbonden. Voordat de netwerk borrel begint zal Susan jou de fine tuning geven zodat jij die kennis direct kan toepassen in de praktijk.

Judith Webber

Judith Webber is een van de meest authentieke sprekers/trainers van dit moment. Ze laat op allerlei manieren zien dat je echt 100% puur jezelf kunt zijn, ook in je liefdesleven. Hoe beter je jezelf kent, hoe makkelijker je de juiste match vindt.

Judith heeft zelf heel wat ervaring in de liefde, zowel in daten als in lange relaties. Zo kwam ze na een relatie van 20 jaar met haar ex-man, op haar 38e weer op de ‘markt’ en besloot het heel anders aan te pakken dan vroeger, toen ze nog niet zoveel wist wie ze was en wat ze belangrijk vond. Dat leidde tot heel wat interessante dates en uiteindelijk de juiste match. Haar eigen 3 vragen hebben haar hierbij zeker geholpen. Wil je weten welke 3 vragen dit zijn? Kom dan naar de masterclass op 30 maart.

register now