fbpx
 

Over ons

Bewustwording

Er zijn tal van onlingedatingwebsites, datingappss, speeddate evenementen, en relatiebureau’s. Maar waar ligt het dan aan dat het aantal alleenstaanden in Nederland ieder jaar stijgt? In Nederland zijn er 2.5 miljoen alleenstaanden waarvan 300.000 een hbo+ of hoger hebben. Het aantal hoogopgeleide hbo+ vrouwen die single zijn neemt toe. Op dit moment zijne er zelfs meer hbo+ opgeleide vrouwen single dan hbo+opgeleide mannen. (Cijfers afkomstig van het CBS). Uit dit onderzoek is de basis van Successul Single ontstaan. Met Successful Single kijken we niet wat goed past in de markt maar wat goed past bij een MENS. Want tenslotte zijn WE mensen en geen product. In de huidige maatschappij worden mensen als een product gezien en ook zo neergezet. De huidige datingindustrie is hier een weerspiegeling van.

Bubbel waarin je leeft

Vandaag aan de dag leven mensen in een bubbel. Deze bubbel zorgt ervoor dat je niet direct benaderbaar bent voor anderen en visa versa. Deze bubbel komt meestal voort uit eerdere ervaringen die jij als mens mee hebt gemaakt. Je doet dit uit zelfbescherming om maar niet gekwetst te worden. Deze bubbel wordt in het volksmond “comfortzone” genoemd. Het mooie aan dit hele verhaal is dat jij misschien wel dagelijks, wekelijks of maandelijks je levenspartner tegenkomt. Maar door deze bubbel je hier niet van bewust bent.

Klaar voor levenspartner

Successful Single gaat ervoor zorgen dat jij in aanloop naar het evenement op 10 mei in het Scheepvaartmuseum Amsterdam, bewust wordt van de bubbel waarin je nu leeft. Wij zullen dit doendoor om de drie weken een animatievideo te maken waarin wij jou op een educatieve wijze hier meer inzicht over zullen geven. En nog veel belangrijker, je krijgt adviezen hoe jij uit deze bubbel kunt stappen zodat je tijdens het evenement volledig vrij en onafhankelijk qua mind-set bent en zo je date kan ingaan om je levenspartner te ontmoeten.

Meld je nu aan